Delicias y Variedades

Pasteleria y Chocolates Gourmet – Gastronomia – Recetas

Crab and mango salad


/4 cup fresh Dungeness crab meat
1 fresh mango, peeled and diced
1 fresh mango, peeled, cut into matchsticks 
1/2 English cucumber, peeled and diced
1/2 English cucumber, peeled, cut into matchsticks
juice from 2 fresh limes
2 teaspoons extra-virgin olive oil
Salt and pepper, to taste
1 teaspoon fresh mint chopped 
1 teaspoon fresh Italian flat leaf parsley chopped 
8 fresh mint sprigs
small ring molds (I use 8 ounce tomato sauce cans, ends removed and cleaned)

Mix crab with diced mango, diced cucumber, lime juice, oil, salt, pepper, chopped mint and parsley.  

Spoon equal amounts into ring molds on individual plates; remove the ring and garnish with mango and cucumber matchsticks, mint sprigs and serve.

Wine recommendation: Pinot Gris; Dry Riesling 

Navegación en la entrada única

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: