Delicias y Variedades

Pasteleria y Chocolates Gourmet – Gastronomia – Recetas

60 seconds Brussels sprouts


Try this recipe. Many of my friends didnt like brussels sprouts but they did like this recipe. You can use this as side dish or it tastes really good in whole grain bread sandwiches, just the brussels sproouts or you can add ruculae, chicken or turkey left overs and some dijon mustard. It turned out to be a great sandwich for snack, brunch or taking to work.

I did this recipe but I sauted some thinly sliced bacon until crispy before adding the sprouts.

Navegación en la entrada única

Responder

Por favor, inicia sesión con uno de estos métodos para publicar tu comentario:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión / Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión / Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión / Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión / Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: